Als u geld tegoed hebt van een klant, dan is het verstandig om een deurwaarderskantoor in te schakelen. Voordat u diensten of producten levert aan een klant, dan spreekt u een betalingstermijn af. Wanneer deze termijn verstreken is en er is al actie ondernomen door middel van aanmaningen, dan kunt u overgaan op het inschakelen van een deurwaarder. Wilt u een deurwaarder inschakelen? Neem dan contact op met Stfd.nl.

Wat mag een deurwaarder?

Een deurwaarder heeft een wettelijke status. De officiële functienaam van een deurwaarder is ook gerechtsdeurwaarder. Door zijn wettelijke status gaan zijn mogelijkheden verder dan een incassobureau. Een deurwaarder kan:

• Beslag leggen op iemand zijn inboedel of loon
• Een dagvaarding uitbrengen
• Een woning ontruimen

Kosten van incasso

Voor het inschakelen van een incassobureau of deurwaarderskantoor moet u incassokosten betalen. Hier is een minimum- en maximumbedrag voor vastgesteld. Over de eerste €2500 moet er minimaal €40 worden betaald. Maar er wordt een percentage van 15% aangehouden. Hierna wordt het te betalen percentage steeds minder. Er kan maximaal €6775 aan incassokosten in rekening worden gebracht door de deurwaarder.

Samenwerking met lokale deurwaarders

Wij hebben een selectie gemaakt van deurwaarders. Wij hebben bij het maken van de selectie gelet op de kwaliteit en goede bereikbaarheid van het deurwaarderskantoor. Bij ons heeft u de mogelijkheid om meerdere offertes aan te vragen. U ontvangt aanbiedingen en informatie van deurwaarders. Dus als u op zoek bent naar een professionele gerechtsdeurwaarder, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Deurwaarderskantoren of incassobureaus inschakelen?

Havink Incasso werkt samen met diverse deurwaarders en menig incassobureau uit heel Nederland. Door korte lijnen, duidelijke communicatie en effectieve incassomethoden hebben wij al menig opdracht tot een goed einde volbracht. Als u de offerte hebt ontvangen, valt het aanbod eenvoudig te vergelijken. Zo hoeft u niet onnodig veel tijd te besteden aan het zoeken naar een goede deurwaarder.